YAY, super leuk dat je de moeite neemt om mijn eerste blog te lezen. Mijn blogs ga ik in het Nederlands schrijven, gewoon voor het gemak.

Dankbaar
Allereerst wil ik al mijn klanten bedanken voor het vertrouwen en enthousiasme in The Happy Toko! Jullie geven mij zoveel positieve energie om mezelf steeds meer te ontwikkelen en om nog beter te worden. Nooit gedacht dat ik op mijn 32e (zo oud ben ik ja) een carriere switch te maken. Ik wil in de toekomst dolgraag mijn eigen zaak te openen en ga natuurlijk hard werken om dit uiteindelijk te kunnen realiseren. Utrecht kan wel wat hips en een plekje met unicorn & happy vibes gebruiken.

Leesmateriaal 

Wat kun je verwachten op The Happy Toko blog? Ik ga schrijven over de dingen die ik doe en meemaak. Trends en verzorging tips voor je nagels.  Op het moment volg ik een opleiding bij Salon Cosmetics in Rotterdam. Ik heb de eerste drie lessen gehad en zal daar in binnenkort wat meer over vertellen. Mocht je een suggestie hebben voor een bepaald onderwerp, let me know!

X

Justine

Location

Address

Twijnstraat 71, 3511 ZJ Utrecht, The Netherlands

The Happy Toko © 2018.
All rights reserved.

Follow us

[instagram-feed]